Heeft u een eigen bedrijf en bent u toe aan een (nieuwe) webshop?
Dan bent u bij Web2B1 aan het juiste adres!

Web2B1 maakt gebruik van het krachtige websysteem genaamd WordPress. Dit systeem maakt het voor iedereen eenvoudig om alle inhoud van de website zelf aan te passen, zonder moeilijk gedoe met code’s en programma’s, gewoon inloggen zoals op Facebook en direct aan de slag.

Door het gebruik van WordPress kan uw webshop heel uitgebreid zijn. U kunt bijvoorbeeld agenda's op uw website zetten, waarmee bezoekers eventuele activiteiten of acties in een mooi overzicht kunnen bekijken.
Ook kunnen uw bezoekers zich aanmelden met hun eigen account, net zoals bij Facebook. Hiermee kunnen ze hun bestelling sneller en efficiënter plaatsen.
Tevens zorgt het gebruik van WordPress ervoor dat uw webshop er mooi uitziet op elk apparaat, van telefoon tot computer.

Met WordPress maakt Web2B1 ook gebruik van Woocommerce. WooCommerce is de eCommerce oplossing voor het web content management systeem WordPress. Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce bij het invoeren van producten, productvariaties, verzendkosten, btw tarieven en zelfs bij de facturen. Jouw WooCommerce webshop scoort zoals het hoort!

Dit zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die Web2B1 u aanbiedt op het gebied van webshops. Op basis van uw wensen kan Web2B1 in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u bespreken.
Hieronder ziet u de tarieven van Web2B1: 

Standaard
€ 225,-
Een thema aangepast aan uw wensen
Tot 5 pagina's speciaal opgemaakt
Exclusief Thema + Plugin(s) licentie
Responsive design (Mobiel en computer)
Koppeling met uw social media
1 maand gratis ondersteuning
Dit wil ik!
Professioneel
€ 250,-
Een thema aangepast aan uw wensen
Tot 10 pagina's speciaal opgemaakt
Exclusief Thema + Plugin(s) licentie
Responsive design (Mobiel en computer)
Koppeling met uw social media
2 maanden gratis ondersteuning
Dit wil ik!

*Bovenstaande prijzen zijn excl. btw*