WEBDESIGN.

Heeft u een eigen bedrijf en bent u toe aan een (nieuwe) website of webshop?
Is uw bedrijf online niet goed te vinden via Google?
Dan bent u bij Web2B1 aan het juiste adres!

Web2B1 maakt gebruik van het krachtige websysteem genaamd WordPress. Dit systeem maakt het voor iedereen eenvoudig om alle inhoud van de website zelf aan te passen. U hoeft zich niet bezig te houden met coderen of andere programma’s, gewoon inloggen en direct aan de slag.

WordPress
Woocommerce
Yoast
Google

WEBHOSTING.

Wanneer u een website/webshop heeft, is het belangrijk dat deze online blijft en (potentiële) klanten deze kunnen bereiken. Uw website/webshop is immers het online visitekaartje van uw bedrijf.

Daarom heeft Web2B1 een eigen klantenomgeving waar u uw website kunt hosten. Wanneer u door ons een website/webshop laat maken, zullen wij u adviseren deze bij ons te hosten. Door de uitgebreide mogelijkheden en ervaringen met dit platform zorgt dit voor de beste werking van uw website.

Ook als u reeds een bestaande website heeft of zelf aan de slag wilt, kunt u gebruik maken van onze webhosting. Bij een reeds bestaande website helpen wij ook met het verhuizen van uw huidige provider naar ons.

ONDERHOUD.

Een website/webshop heeft ook regelmatig onderhoud nodig. Tijdens dit onderhoud wordt ervoor gezorgd dat uw website/webshop up-to-date is en deze bereikbaar blijft voor (potentiële) klanten. Indien er problemen optreden, zorgt Web2B1 ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer online is. Daarnaast kan Web2B1 ook de inhoud van de website bijwerken. Denk aan een nieuwe tekst of het wekelijks plaatsen van een nieuwsbericht.

FOTOGRAFIE.

Bij een online aanwezigheid horen natuurlijk ook foto’s. Web2B1 maakt daarom originele foto’s van uw bedrijf voor uw (nieuwe) website. Denk hierbij aan profielfoto’s van uw medewerkers of foto’s van uw bedrijfslocatie.

Chalet Janssen
“Bjarne heeft voor ons vakantiehuisje een hele mooie website gemaakt waarop klanten ook de bezetting kunnen bekijken. Web2B1 denkt vanuit de klant en weet de oplossingen waar te maken. Iedereen die een website wil laten maken, adviseer ik om contact op te nemen met Web2B1.”
Maria Janssen, Chalet Janssen
WeL Winkel

“Wij kijken terug op een mooie samenwerking met Web2B1. Bjarne heeft ons gedurende het hele ontwikkel- en uitvoeringsproces van onze webshop bijgestaan. Bjarne komt zijn afspraken na, levert snel en denkt ook proactief mee in het gehele proces. Een prettige partner om mee samen te werken!”

Anna van Veldhuijsen, WeL Groep
“Bjarne luistert goed naar de wensen en doelen die je met een eigen website wil bereiken. Draagt conceptvoorstellen aan waar je dan een keuze uit kan maken. Hierop borduurt hij dan voort en komt hij tot het gewenste eindresultaat. Daar wensen en ideeën vaker kunnen veranderen, springt Bjarne hier ook flexibel en snel op in. Is verder helder in zijn uitleg en biedt snel duidelijkheid wat leidt tot een goed gevoel van vertrouwen bij de klant.”
Erik Krottje, Carik Solutions

Web2B1

UW ICT-SPECIALIST.